mandag 31. mars 2008

Nok et Flower Basket sjal


Enda et Flower Basket sjal er ferdig. Denne gangen i turkis og bruntoner. Jeg strikket i evilla kunstgarn og bare digger dette mønsteret!
Er ikke fargene vakre, kanskje? Det er heller ikke rom for mange feil her, de vil synes veldig godt!



Jeg satt virkelig med hjertet i halsen da jeg holdt på å felle av. Nøstet ble mindre og mindre, men det holdt akkurat. 6 usle små meter var det igjen da jeg fellte siste maske - snakk om flaks!

fredag 28. mars 2008

Litt pappakos!


Her er det som møtte meg da jeg kom hjem fra kveldsvakt i går - er det ikke nydelig? To av favorittguttene mine dette her altså!

tirsdag 25. mars 2008

Tunika fra DSA er omsider ferdig!



Etter å ha ventet lenge på garn og mønster, kom jeg omsider igang med denne kjolen. Selv om den er strikket på pinne nr 7 og 9 merket jeg at gnisten var litt borte og jeg har derfor brukt litt lenger tid enn jeg ville gjort dersom garnet hadde kommet før. Uansett, her er det ferdig resultatet og jeg er veldig fornøyd. Superlett og kjempevarm!

lørdag 22. mars 2008

Påsken 2008

Vi kom oss ikke på hytta denne påsken, men hva gjør vel det når vi kan ha det slik som dette her hjemme:


Stampen holder rundt 39 grader og det er behagelig for både stor og liten!






Litt grilling og kos på påskeaften i strålende sol og med 30 cm nysnø!









mandag 17. mars 2008

Noe av det vakreste jeg har laget!



Jeg tror dette er noe av det vakreste jeg har laget (sånn sett bort fra barna mine da *fnis*)

Flower Basket sjal med Evilla kunstgarn 8/2. Her ligger det til blokking og fargene er litt misvisende siden det er tatt nå ikveld. Jeg er så stolt! Dette var innviklet, jeg har tatt opp igjen noen ganger og slitt mer enn vanlig og nettopp derfor er det så godt å se det ferdig!

onsdag 12. mars 2008

Påsken er snart her!


Og da er det jo greit å ha laget litt påskepynt!

Disse ble vel egentlig til fordi jeg ventet på garn til to andre prosjekter.

De er strikket i Tove garn, etter en oppskrift fra sandnes garn. Jeg har brukt restene etter den grønne kjolen jeg strikket til datteren min her og garnlageret har dermed krympet. Den eldste sønnen min fingerheklet halefjærene og jeg er aller mest stolt av at jeg har heklet for første gang i mitt liv!



torsdag 6. mars 2008

En spisslue!


Jeg venter fremdeles på garnet jeg har bestillt til teppet mitt og garn og oppskrift til kjolen min. Ventetiden må jo fylles med noe og idag har jeg strikket en spisslue.


Jeg fikk hjelp med oppskriften av Malin http://knitgirlinorway.blogdrive.com/


Og over her ser dere altså mitt resultat - strikket med dobbel falk på pinne nr 4.


Endelig er hun her!!!!!


Omsider har hun kommet hun som skal fylle de små rosa sokkene som jeg har lagt ut her. Barna våre har fått en liten kusine og vi gleder oss til å få hilse på henne!



tirsdag 4. mars 2008


Vi venter på en, etter sigende, liten kusine om dagen. Hun har det tydeligvis veldig godt i magen og har det ikke travelt med å komme ut for å hilse på oss! Idag har jeg strikket denne her, for første gang etter en engelsk oppskrift. Oppskriften fant jeg her :http://members.home.nl/tdpj/Patronen/Bootees/Saartjes%20bootees.pdf I løpet av ettermiddagen/kvelden håper jeg denne får en venn og så håper vi lille kusine kommer ut for å fylle den snart! Sokken er strikket i baby Silk fra DSA