torsdag 10. april 2008

Kjøkkenet er så og si ferdig!

Etter nyttår kom vi omsider igang med å pusse opp kjøkkenet vårt! Vi har skiftet gulv, lagt på veggplater og byttet om på det elektriske og vann. Vi har også skiftet ut innredningen og alle hvitevarene. Et stort prosjekt som har tatt mye lenger tid enn vi trodde på forhånd. Litt fordi ting ofte tar lenger tid enn man tror, men mye pga feil og mangler fra IKEA sin side.

Her er noen førbilder:Som dere ser trengte kjøkkenet virkelig en oppfriskning! Dette var det første rommet vi ønsket å pusse opp etter at vi kjøpte huset for snart 3 år siden.
Her er slik det er blitt:Vi er veldig fornøyde med resultatet!
3 kommentarer:

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Virkelig nydelig! Har også lyst til å pusse opp kjøkkenet. Kun 10 år gammelt, men ser ut som det er brukt i 20 :)

Anonym sa...

Så lekkert kjøkkenet deres ble, det var virkelig en renovasjon. Tenker det er godt å være ferdig :-) Må si jeg er imponert over alt det lekre du strikker fra flotte kjoler til lekre sjal, får nesten lyst til å begynne å strikke igjen jeg og. Har vel ikke strikka noen ting siden jeg begynte å scrappe, har hverken tid eller penger til det :-) Har vært inne og snok ai bloggen din flere ganger nå og tenkte det var greit å legge igjen et lite livstegn :-) Klem fra Janne Johannessen

frøken ij sa...

wow, så lekkert kjøkkenet ble! ha en flott 1.mai :)