fredag 18. juli 2008

Teltferie i Danmark

Vi har hatt en nydelig ferieuke i Danmark! Vi lå to netter på kro i nærheten av Legoland og deretter dro vi til Grenå og sov i telt. Campingplassen der var helt perfekt for både oss voksne og ikke minst for ungene. Mange lekeplasser, rene sanitæranlegg med egne låsbare rom med dusj og toalett! Det var en flott sandstrand der og et svømmebasseng som ble flittig brukt! Eimund er nå blitt en racer med armringene, Ingvild har begynt å dykke og Vegard finsliper svømmeteknikken! Det var med tungt hjerte vi dro derfra, men vi er ganske sikre på at vi skal tilbake dit - kanskje allerede neste år!


En stor plen, skapt for fotballsparking! Ingvild er ivrig tilskuer i sola!

Nye campingmøbler innkjøpt i Danmark!
Kjekt med sykkel med sidevogn!
En liten timeout med nintendo`n!
Legoland var suksess for alle sammen! Vi valgte en dag med en del dårlig vær og vips ungikk vi masse kø! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

2 kommentarer:

Janne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Janne sa...

Vi har akkurat kommet hjem fra 1 uke i Danmark, vi bodde på Fjellerup strand som bare er et par mil fra Grenå :-) Var et par turer inn til Grenå for å kikke litt siden det var det nærmeste stedet med flere enn en butikk :-) Syns dere er tøffe som reiser på telttur med 3 barn til Danmark, vi har kjøpt oss telt i år men jeg vet ikke om vi kommer til å bruke det annet enn på småturer hvor jeg vet at været er garantert bra :-) Ha en fortsatt fin sommer :-)Janne Johannessen.