fredag 18. juli 2008

Vi har kjøpt oss campingvogn!

Jammen har vi slått til og kjøpt oss en campingvogn!

Slik ser vogna ut innvendig.


Her er forteltet som følger med:


Tre køyesenger er praktisk:Vi har hatt en helt fantastisk ferie i Danmark der vi lå i telt hele uka og både ungene og vi hadde det kjempebra! Været viste seg fra sin beste side, så teltet var helt perfekt. Vi voksne sendte noen lange blikk i retning de ulike vognene og måtte nok innrømme at det så godt ut å sette seg i forteltet når kvelden ble mørk og kjølig.

Vel hjemme i Norge ville vi leie en vogn for å virkelig teste ut hvordan det var å kjøre med og ikke minst hvordan det var å bo i. Vogna vi fikk tak i var billig og årsaken forsto vi da vi kom for å hente den.... Mugglukta slo mot oss og vogna var virkelig sliten. Vi dro derfra uten vogn og endte opp hos en forhandler i Lier. Der fikk vi utdelt en haug med nøkler til vogner som kunne egne seg for oss. Selvfølgelig var det den siste vi så på og den som kostet mest, som falt i smak.... Vi fikk prøvekjøre vogna og før butikken stengte var vi eiere av en Hobby 560KMFe prestige 2006 modell, som dere ser avbildet øverst her!

Dette er planløsningen og det vi fallt for med denne vogna. Bak er det tre køyer og mulighet for å lukke døra inn til barnerommet. Foran er det en deilig dobbeltseng og bad. Sittegruppen i midten kan også gjøres om til seng, dersom man skulle få gjester i vogna!

Ingen kommentarer: